Kemal Akiş İlkokulu


Vizyon: Dünya insanı yetiştirmek. Ulusal sınırların şekil değiştirdiği çağımızda, ulusal benliğini koruyarak, millî, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimsemiş, bunları koruyan ve geliştiren, Atatürk düşüncesini özümsemiş, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, sanatta üretken lâik ve demokrat, dünya ile bütünleşebilen insan yetiştirmenin önemi bir kat daha artmıştır. Kemal Akiş İlköğretim okulu bu düşünceden hareketle, ülkemizin hür ve bağımsız olarak dünya ile bütünleşmesini sağlamasına hizmet edebilmek için, “Dünya insanı yetiştirme”yi kendisine vizyon edinmiştir.

Misyon: Öğrencilerimizin; - Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri - Bilgili , becerikli, öz güvenli olmaları - Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları - Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları - Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.

Başarılar: Anadolu öğretmen, Özel Gündüzalp Kolejine Burslu öğrenci, Anadolu liselerine öğrenciler kazandırdık. Kazandırmaya devam etmekteyiz.

Saatler: 09:00 15:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Gökçeköy, Süleymaniye ve Gebeş mahallelerinden taşımalı öğrencilerimiz vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus projesi

Telefon - 02367332240

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kemalakisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çapaklı Mahallesi Salihli/ MANİSA

Öğretmen :7
Öğrenci :59
Derslik :7
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1791
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Çapaklı Mahallesi Salihli/MANİSA

Adres - Çapaklı Mahallesi Salihli/ MANİSA

Ulaşım Kara yolu(asfalt yol) ulaşımı bulunmaktadır. Köy dolmuşları, şehir içi dolmuşları ve kendi araçlarımızla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Salihli merkeze 16 km uzaklıktadır.